Pop up: Boutique1854

Da ønsker vi velkommen til Boutique1854 som har pop up hos oss noen uker fremover! De er inspirert av hjem med personlighet og de elsker å være annerledes. Deres mål er å blande det funksjonelle med det vakre og inspirere deg til å skape hjemmet ditt på din helt egne personlige måte.

Navnet kommer fra Numerologi med nummer 1854 som representerer de viktigste pilarene som de mener bør være en del av hvert hjem:
1-Individualitet
8-Balanse
5-Eventyrlyst
4-Stabilitet

Følg de gjerne på deres facebook-side her

Velkommen innom 10-20 (18) i lokalet ved siden av Meny.

 

Les mer om Boutique1854 her:
Ditt hjem representerer deg og din personlighet. Det er en forlengelse av hvem du er og vi vet at det er ingenting mer skuffende enn å prøve å handle interiør og bare finne de samme produktene om og om igjen enten i butikk eller på nett. Har du noen gang hatt den følelsen når du har planlagt et spesielt antrekk, for så å bli skuffet over at noen andre er iført i noe identisk. Vi mener det er det samme når det kommer til våre hjem, vi alle vil ha noe litt annerledes.

På 1854 er 80% av vårt produktutvalg kun kjøpt i små kvanta og når disse produktene er borte vil de ikke komme tilbake, det er vår jobb å finne nye og spennende ting til ditt hjem. Så når du handler hos oss kan du være trygg på at kjøpet er litt unik for deg.

Vi i BOUTIQUE1854 vil være bevisste på vårt verdigrunnlag. Vi er stolte av vårt partnerskap med United World Schools (UWS), som ser det som sin hovedoppgave å bidra til at barn i fattige land får verdifull utdannelse. Fra 2008 har UWS bygget skoler i Kambodsja, Myanmar og Nepal, og slik bidratt til at tusenvis av barn som ikke har mulighet til verken utdannelse eller et bedre liv, nettopp kan få dette. Vi er nøye på å følge opp, slik at vi vet at vårt bidrag når fram til barna. Slik kan vi se at vårt støtte er med på å utvikle skoler, og å videreutdanne lærere, slik at barn i verdens fattigste land får det de trenger mest; en grunnutdannelse som er nøkkelen til et bedre liv.

www.unitedworldschools.org