/** NYE META TAGS */ Meny | Butikker | House of Oslo

Meny

VI FLYTTER FRA HOUSE OF OSLO 03. FEBRUAR 2018.
Vår nærmeste butikk blir da Meny Bogstadveien.
Adresse: Bogstadveien 36/Westside, 0366 Oslo
Tlf: 22 59 15 70

Hos Meny får kundene hele handlelisten på ett sted. Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap.

Kundeløfter

Ferskest og friskest - Meny gir kundene gode, ferske grunner til å komme til oss hver dag - uansett når de kommer. Vi tror det er viktig å være ferskest og friskest HELE DAGEN, og at det er ekstra viktig at butikken er på sitt ferskeste og friskeste på ettermiddag og kveld, når vi har flest kunder i våre butikker.

Mer verdi for pengene - Kundene skal alltid føle at de gjør en god handel hos oss - en opplevelse som er særlig viktig for familier med hjemmeboende barn.

Alltid nyttig og aktuell - Vi skal ha en nærhet til våre kunder som gjør at vi forstår dem og hjelper dem med det de er opptatte av. Vi gir råd kundene enkelt kan benytte seg av. Vi er aktuelle gjennom fokus på sesong, anledning og lokale spesialiteter. Vi har alltid noe som frister akkurat i dag, akkurat nå, i den situasjonen våre kunder er i. Vi skal invitere til å balansere sunnhet og nytelse på en god måte.

Vi skal ha gode tilbud, smarte kjøp og konkurransedyktige priser på det kundene liker og kjøper ofte. I tillegg gir vi våre kunder merverdi gjennom et stort og unikt sortiment, og gjennom ansatte med kunnskap og smil.