Frokostevent – Table Reset

Velkommen til frokostevent – Table Reset

Ønsker du å bli inspirert til nye måter å dekke bordet på? Våre rutiner for hverdagsmåltidet er i konstant forandring og tid er den nye luksusen. Å tenke nytt rundt det å dekke bord handler om mer enn å bare mikse og matche, det handler om å legge til rette for en ny og dynamisk måte å leve på. Det er på tide å utvide begrepet borddekking og måten vi inntar måltidene på. Våren 2017 skal Iittala inspirere til å tenke nytt rundt borddekking og måltidet. Vi kaller det rett og slett Table Reset.

Illums Bolighus og Iittala er glade for å kunne invitere deg med på et personlig og inspirerende frokostevent.
Tid: Torsdag 23. mars, klokken 08.00-09.30
Sted: Illums Bolighus, House of Oslo (inngang fra Munkedamsveien)

Det serveres et fristende måltid fra Food Evolution. Eva De Moor fra Food Studio kommer for å snakke om nye måter å tenke rundt mat og måltider på. Bloggerne Gitte og Filip fra 52moreyears, Elisabeth Heier og Nussara Guldberg fra Just Another Food Story inspirerer deg med sin personlige tolkning av Iittala – Table Reset.
Du vil også få mulighet til å handle varer fra Iittala til -20% rabatt
Det er begrenset antall plasser, så vi setter stor pris på rask tilbakemelding på om du kan komme. Bindende påmelding ved å sende mail til: event@illumsbolighus.no

Kort om bloggerne du møter:
Nussara Guldberg står bak mat- og livsstilbloggen Just another food story. Her legger hun ut sine enkle og smakfulle oppskrifter inspirert av reiser, venner og sist, men ikke minst, hennes asiatiske røtter.

Se hennes borddekking her

Blogg: www.justanotherfoodstory.com
Instagram: @justanotherfoodstory

 

 

Elisabeth Heier er interiørdesigner og -stylist, og står bak en av Norges største innredningsblogger. Hun brenner for formidling av god design og inspirerer i tillegg med gode tips om innredning.

Se hennes borddekking her

Blogg: elisabethheier.no
Instagram: @elisabeth_heier

 

 

Gitte Witt og Filip Loebbert er begge matentusiaster fra barnsben av. Januar 2016 satset de fulltid på sin store felles lidenskap via livsstil- og matbloggen 52MoreYears.

Se deres borddekking her

Blogg: 52moreyears.com
Instagram: @52moreyears