Designdager – besøk/demo

Flere demonstrasjoner med representanter fra leverandører under designdagene hos oss. Lørdag 22.10. så kan du få med deg dette:

Kl. 12-14 kan du møte Tine Mollatt fra by TiMo

Møt by TiMos grunnlegger og kreative leder Tine Mollatt i Illums Bolighus Fashion på plan 3 og bli inspirert av hennes flotte stylede modeller.

1620746look_1024x1024

Kl. 12-15 kan du få smake en deilig nyhet fra Lakrids fra by Johan Bülow.
En juleklassiker er født! ROSE GOLD 2016 har en perfekt avstemt smak mellom det søte og det syrlige, med hvit sjokolade og kirsebær og det vi elsker mest: lakris. Hele herligheten er rullet i rosa gullstøv, så pass på hvis julenissen kysser mor. Glitteret røper skjulte julegleder.

rose-gold_2

Kl. 12-16 kan du få demonstrert de nye Fuji- knivene fra Kyocera.
Fjellet Fuji har i lang tid vært senter for fjelltilbedelse i Japan. Fuji- knivene har blitt utviklet som en anerkjennelse av fjellet som en nasjonalskatt. Kniven ligger godt i hånden takket være det håndlagde, åttekantede håndtaket i pakkatre. Det hvite bladet er Z206 zirconia keramikk og det er ekstremt skarpt. Vi snakker tross alt høyteknologi. Kyocera-knivene er 10 ganger skarpere enn stål. Kombinert med det elegante håndtaket er denne kniven et smykke på kjøkkenbenken. Denne tåler ikke oppvaskmaskin, pga trehåndtaket. Finnes i 3 størrelser: universalkniv 13 cm, santoku-kniv 15 cm og kokkekniv 17 cm.

13970_knife_image_wh

Kl. 12-16 hjelper representanten fra Le Creuset deg med å velge den riktige pannen.
En panne er ikke bare en panne. Det er råvarene som avgjør valget av stekepanne.
Stål: 3-lags pannen egner seg til de fleste råvarer – unntatt retter med mel og egg. Materialet utmerker seg ved hurtig oppvarming og effektiv temperaturregulering.
Aluminium: Toughened non-stick-pannen er ideell til melke- og eggeretter, fjærkre og mager fisk på grunn av den effektive slipp-lett-overflaten. TNS leder og fordeler varmen hurtig og effektivt.
Støpejern: Støpejernspannen er spesielt velegnet til steking av større stykker kjøtt, fet fisk og rustikke grønnsaker, da den kan bli svært varm og dermed gir en sprø stekeskorpe. Støpejern holder effektivt på varmen. Det kreves forskjellige materialer for å tilberede alle råvarer ved rett temperatur, derfor lager vi gryter og panner i både støpejern, stål og aluminium.
le-creuset-panner