Bryllupsmesse

 

BRYLLUPSMESSE

Årets bryllupsmesse på House of Oslo finner sted lørdag 5. mars, og vi gleder oss til å presentere kjoler fra Gaggu Vintage, Brudekjolen og Cecilie Melli i et brudeshow du ikke har sett maken til!

I tillegg kommer det spennende utstillerne – både noen som har vært med tidligere år, og noen nye. Vi legger ut informasjon om disse fortløpende, så bare følg med lenger ned på siden. Alle besøkende har mulighet til å vinne fine premier under hele arrangementet. Flere av utstillerne har spesialtilbud kun denne dagen.

Meld deg gjerne på vårt event på facebook her

 

Cecilie Melli

Cecilie Melli er et norsk merke som fører brudekjoler, selskapskjoler og smykke-tilbehør. Alle kjolene er produsert i Norge av den fineste silke og de mest delikate blonder på markedet. Stoffene er nøye utvalgt, klippet og sydd sammen av de dyktige medarbeiderne i Cecilie Melli studio. Alle kjolene syes på mål til hver og en kunde. Her kan man velge seg en modell fra Cecilie Melli fra sesongens kolleksjon og få den spesialtilpasset til seg. Cecilie Melli har en forkjærlighet for romantiske uttrykk og henvender seg til en såkalt fashion forward brud med sine flommende bohemske brudekjoler.

Gaggu Vintage

Som Norges eneste vintage brudesalong kan vi tilby et stort utvalg av helt unike kjoler og tilbehør, for deg som leter etter noe unikt. Kjolene våre kan dateres fra 1990 helt tilbake til 20-tallet. Vi tilbyr også skreddertjeneste der du kan få designet drømmekjolen dersom du ikke finner den i butikk. Her er det bare budsjett og fantasi som setter grenser. Vi er en liten, salong, derfor får du hele salongen for deg selv når du booker time.

Brudekjolen

Brudekjolen har drevet drømmefabrikk med salg av brudekjoler og selskapsantrekk siden 1998. Vår salong i hjertet av Oslo har et fantastisk utvalg av brudekjoler og smokinger, samt mye, mye mer. Vi ønsker å realisere din drøm – velkommen!

 

UTSTILLERE

Tilbake til forsiden